BIR İNCELEME YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Sevdiklerimiz ortada bariyer olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sayesinde sizler yürekin yaşam kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Demetevler mahallesinde mevcut sorunletmeme İtfaaiye müfredatına iyi şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun yangın kapısı neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak mimarida olmalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedili tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tekmil kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o devran gerekli koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sebebiyle baplar beis görmez.

Report this page